Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Οι υποψήφιοι θα βγάλουν όλα όσα δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους, έξω από την αίθουσα εξέτασης.  Όσοι τυχόν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, αφού τα απενεργοποιήσουν, τα παραδίδουν στη Λυκειακή Επιτροπή πριν την είσοδό τους στην αίθουσα.
Δεν επιτρέπονται
Βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητά τηλέφωνα, mp3, walkman, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, οτιδήποτε άλλο μπορεί να λειτουργεί κατά του αδιάβλητου των εξετάσεων.
Οι Επιτηρητές
Επισημαίνουν στους μαθητές τον κίνδυνο μηδενισμού του γραπτού τους σε περίπτωση που συλληφθούν να αντιγράφουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αν ο μαθητής που εξετάζεται σε πανελλήνιο επίπεδο φέρει μαζί του στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή μέσο από τα προαναφερόμενα ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί και δε συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζομένων ή δολιεύεται με άλλο τρόπο την εξέτασή του, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης με αιτιολογημένη απόφαση της Λυκειακής επιτροπής και το γραπτό δοκίμιο βαθμολογείται από τη Λυκειακή επιτροπή με τον κατώτερο βαθμό μηδέν (0). Σε κάθε περίπτωση άρνησης συμμόρφωσης ειδοποιούν, μέσω του εφεδρικού επιτηρητή, τη Λυκειακή Επιτροπή.
Επιτρέπονται ΜΟΝΟ
Στυλό μπλε ή μαύρο ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, θερμός με νερό ή αναψυκτικό.
Ώρες Προσέλευσης
Πρώτη μέρα 7:40 και τις υπόλοιπες μέρες 7:50
 
Με τις καλλίτερες ευχές για καλή επιτυχία.
             Ο Διευθυντής
     Δημοσθένης Σταυράκης