Μηνύματα Διευθυντή

Καλή επιτυχία

Ο διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου εύχονται ολόψυχα στους μαθητές τους καλή επιτυχία.

Συγχαρητήρια στους εισαχθέντες στην ανώτατη εκπαίδευση

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς τους και σε όλους τους δασκάλους που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Αγαπητά μου παιδιά η επιτυχία σας αυτή ασφαλώς και είναι ένα σημαντικό γεγονός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας. Δεν είναι όμως πανάκεια που θα λύσει ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα της μετέπειτα ζωής σας. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας με πολλά απρόοπτα, δυσκολίες και συνεχείς ανατροπές. Είναι μια κλίμακα με πολλά και απότομα σκαλοπάτια. Αναμφισβήτητα το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα ώστε να φτάσετε στην κορυφή και στην προσωπική ολοκλήρωση. Αυτή που θα σας καθιερώσει και καταξιώσει στη συνείδηση της κοινωνίας σαν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και άξιους επιστήμονες.

Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα που δείξατε έως τώρα. Καλές σπουδές και καλοί ακαδημαϊκοί πολίτες.

Δημοσθένης Σταυράκης
Διευθυντής Γ.Ε.Λ. Καλαμπάκας

Μήνυμα του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας...

.... ο  τόπος αυτός δημιουργήθηκε πρώτα απ΄ όλα για να αναπτυχθεί μια αμφίδρομη επικοινωνία με όλους μαθητές μας και με εσάς τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και για να σας παρέχει έγκυρα και έγκαιρα όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του Λυκείου μας.

Ενός σχολείου που λειτουργεί σε αυτό το κτήριο από το 1956 (το κτήριο κατασκευάστηκε από δωρεές των Καλαμπακιωτών μεταναστών της Αμερικής) και έχει παράδοση πολύ καλής λειτουργίας, όπως καταδεικνύεται άλλωστε από τα πάντοτε υψηλά ποσοστά επιτυχόντων στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, τις διακρίσεις των μαθητών και το πλήθος των επιστημόνων που διακρίνονται σε όλους τους τομείς.

Στοχεύουμε η ιστοσελίδα αυτή να αποτελέσει ένα λειτουργικό μέσο πρόσβασης στις πληροφορίες που χρειάζονται, ενώ προσπάθειά μας θα είναι πάντα η συνεχής αναβάθμισή της, ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς μαθητές και επισκέπτες. Σημαντική είναι προς αυτή την κατεύθυνση και η δική σας συμμετοχή και οι προτάσεις σας, τις οποίες και θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, για την ενίσχυση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας μας.

Με εκτίμηση,
Δημοσθένης Σταυράκης
Διευθυντής Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων 2012

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκα τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων 2012. Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους αποφοίτους του ΓΕΛ Καλαμπάκας, οι οποίοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν απο τους σημαντικότερους στόχους της ζωής τους, την εισαγωγή τους σε ένα τμήμα των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Παράλληλα, θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια στις οικογένειες των παιδιών καθώς και στους καθηγητές τους, που αναμφίβολα με την κάθε είδους στήριξη και το καθημερινό τους έργο, βοήθησαν σημαντικά στο θετικό αποτέλεσμα.

Να πω ακόμα στους επιτυχόντες ότι η ζωή σε όλους μας δίνει πολλές ευκαιρίες και ο καθένας ανάλογα με τις επιλογές του, την αυτοπεποίθηση, τον αγώνα του και την εργατικότητά του πορεύεται.

Απευθυνόμενος σε όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι η ζωή συνεχίζεται και με επιμονή και εργατικότητα θα πετύχουν τον στόχο που επιθυμούν.

Καλή συνέχεια σ' όλους, επιτυχόντες και μη, στον αγώνα της ζωής τους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ