Η΄ Ποιητικό Συμπόσιο

Στις 18 Μαρτίου 2020, ημέρα μνήμης του Οδυσσέα Ελύτη, στο 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί το Η΄ Ποιητικό Συμπόσιο, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος:

1. Μαθητές των Λυκείων του Νομού Τρικάλων απαγγέλλοντας ένα ποίημά τους.

2. Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων απαγγέλλοντας και αυτοί ένα ποίημά τους. Το Η΄ Ποιητικό Συμπόσιο δεν είναι διαγωνισμός αλλά σύναξη ποιητών.

Σε όλους τους ποιητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς, που θα λάβουν μέρος, θα δοθεί τιμητικός έπαινος και αναμνηστικό υλικό. Για την καλύτερη διοργάνωση του Η΄ Ποιητικού Συμποσίου, σας παρακαλούμε, τα ποιήματα να αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 και να μην ξεπερνούν τους 30 στίχους. Μαζί με το ποίημα να αποσταλεί και ένα σύντομο βιογραφικό (το πολύ πέντε σειρές), γραμμένο σε τρίτο πρόσωπο. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι προθεσμίες, για την καλύτερη οργάνωση του Συμποσίου. Σε κάθε σχολείο να ορισθούν υπεύθυνοι καθηγητές οι οποίοι θα έχουν την επιμέλεια των ποιημάτων (ορθογραφία και περιεχόμενο) και θα προετοιμάσουν τους μαθητές ώστε να μπορούν να απαγγείλουν το ποίημά τους. Ο Διευθυντής Ευάγγελος Αργυρόπουλος