Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, μας έκαναν υπερήφανους, κατακτώντας το σχολικό πρωτάθλημα πετοσφαίρησης (βόλεϊ) κοριτσιών των Λυκείων του νομού Τρικάλων. Μετά από μία εξαιρετική πορεία στην Α' φάση της πετοσφαίρησης κοριτσιών, η ομάδα του Λυκείου μας έφτασε άνετα στον τελικό και νίκησε με 2-1 σετ (25-13, 24-26 και 15-7) τα Εκπαιδευτήρια "Αθηνά" την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας, στα Τρίκαλα.

Την ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Καλαμπάκας αποτελούν οι μαθήτριες:

Ούρδα Σοφία, Μητρογιώργου Γεωργία, Βλαχογιάννη Ευαγγελία, Ταραλάγκα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Καλαμπαλίκη Μαρία, Καραπέτσα Ζωή, Κοντοτόλη Παρασκευή, Ταμπουρά Ελένη, Κεραμιώτη Ηλέκτρα, Παρασκευά Δήμητρα. Προπονητής και συνοδός της ομάδας είναι ο γυμναστής κ. Ράντος Κωνσταντίνος.

Ο Διευθυντής κ. Σταυράκης και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες για τη μεγάλη επιτυχία τους. Επίσης ευχόμαστε όλοι' 'καλή επιτυχία'' για την επόμενη αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, στα πλαίσια της Β' φάσης του σχολικού πρωταθλήματος.