Μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χωρός του Λυκείου μας

Στο κέντρο Ρουαγιάλ Παλλάς, πραγματοποίηθηκε το Σάββατο το βράδυ 26 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός του Λυκείου μας. Η ετήσια εκδήλωση του σχολείου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη σε σημείο που γέμισε η αίθουσα του κέντρου, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία στους μαθητές και τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να γίνει η συλλογή χρημάτων για την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του ερχόμενου Δεκέμβρη.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Σακελλαρίου που χαιρέτησε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και γονείς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απ. Τσουρβάκας, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ζαρόπουλος κ.α. Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαρία Καλατζή ενώ μίλησαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου  και ο κ. Σταυράκης, Διευθυντής του σχολείου.


Επίσης έγινε και απονομή βραβείων στους 3 καλύτερους μαθητές της περυσινής χρονιάς και δη της Γ' Λυκείου που εισήλθαν σε ΑΕΙ της χώρας μας. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν οι: Γιώργος Τέτσιος, Κωνσταντίνα Ζήνδρου και Σοφία Αθανασίου.Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση ενός μουσικού σχήματος αποτελούμενο από τους μαθητές του σχολείου, Μαρία Βαφειάδου, Νίκο Παπά και Δημήτρη Βαλκανιώτη που εντυπωσίασαν όλους με τις ικανότητές τους. Η βραδιά συνεχίστηκε με την πλούσια λαχειοφόρο καθώς και πολύ χορό από την ορχήστρα του κ. Ντίνα.

 

 

*Άρθρο από το Kalabakacity.gr